nl
Nederlands
arrow down
facebook haton
HOME > PRODUCTLIJNEN > PROJECTMARKT

PROJECTMARKT

Maatwerk voor ziekenhuizen, verpleegtehuizen en kinderdagverblijven

Serenotex is actief op de institutionele markt. Een speciale markt waaraan Serenotex haar producten levert, is de institutionele markt. Denk daarbij aan ziekenhuizen, kinderdagverblijven en verpleegtehuizen. Deze instellingen hebben dagelijks met enorm veel wasgoed te maken, waarbij hygiëne een belangrijke voorwaarde is. Gebruikers moeten kunnen vertrouwen op de sterke kwaliteit vanwege het intensieve gebruik van het beddengoed. 

Een product waarmee wij ons onderscheiden zijn de waterdichte hoezen. Met name zorginstellingen hebben baat bij dergelijke waterdichte materialen. ‘Ongelukjes’ zijn hiermee makkelijker te verhelpen. Ons aanbod reikt echter verder dan waterdichte hoezen.

Wij leveren ook op maat gemaakte lakens, matrasvernieuwers en slabben. Eigenlijk alles wat bedgerelateerd is en waar deze zorginstellingen vraag naar hebben. Daarnaast zijn de anti-allergie producten van Evolon erg in trek bij institutionele instellingen. Elke patiënt heeft een eigen gezondheidstoestand en deze producten voorkomen eventuele allergische reacties. Wij leveren veel aan instellingen in Duitsland en in Nederland.

Daarbij zorgen wij ervoor, dat alles op de gewenste maten wordt gemaakt. Serenotex heeft aandacht voor uw klant!

button catalogus